ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Στον Κρότωνα το ¨Τρένο της Μεγάλης Ελλάδας¨

Ο Δήμαρχος Voce και η Σύμβουλος Τουρισμού Maria Bruni συναντήθηκε με τον Σύλλογο Ferrovie in Calabria και το Ίδρυμα Santa Critelli στο Δημαρχείο για μια ιδιαίτερα υποδεικτική πρωτοβουλία που θα περιλαμβάνει την πόλη του Κρότωνα:  “Το Τρένο της Μεγάλης Ελλάδας”.

Ένας τρόπος ταξιδιού κοιτάζοντας το τοπίο με τον χώρο να κυλά αργά και χαλαρά, με προγραμματισμένη αναχώρηση από τον σταθμό Catanzaro Lido, με ενδιάμεσες στάσεις για την ανάβαση/κάθοδο ταξιδιωτών στο Cropani και το Botricello, μέχρι τον Crotone.

Η πρωτοβουλία, που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια της Καλαβρίας και το Ίδρυμα FS Italiane, προβλέπει το πρώτο ταξίδι για την Κυριακή 23 Απριλίου.

 

Κατά την άφιξή τους στον Κρότωνα, οι επιβάτες θα κάνουν μια πολιτιστική βόλτα παρέα με τον Antonio Arcuri του Ιδρύματος Santa Critelli στο Κάστρο του Καρόλου Ε’, στα ευγενή ανάκτορα του ιστορικού κέντρου, μέχρι την παραλία και το λιμάνι. Στη συνέχεια, με το τμήμα Crotone της Italia Nostra, θα επισκεφθούν τον Βοτανικό Κήπο.

Θα γίνει γευσιγνωσία τυπικών προϊόντων του Κρότωνα.

Η αναχώρηση από το Catanzaro Lido είναι προγραμματισμένη στις 8:40 για να φτάσει στον Κρότωνα στις 9:30 και στη συνέχεια να αναχωρήσει από τον Κρότωνα στις 18:31 και να επιστρέψει στο Catanzaro στις 19:20.

Οι θέσεις στο τρένο είναι σύνολο 60 και επομένως είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση στον ιστότοπο www.railbook.it

 

Πηγή: https://www.crotoneok.it/a-crotone-il-treno-della-magna-graecia/

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *