ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Antica Kroton – Απάντηση του δημ. Voce στον Sculco

 

“Ο Sculco ξαφνιάστηκε από τις διαδικασίες μας”

Antica Kroton – Οι εργολάβοι έφτασαν στην πόλη για να ξεκινήσουν το έργο Antica Kroton σε 5 ή 6 μήνες, με τις εταιρείες που θα επιβλέψουν τις εργασίες. Επιστρέφει λοιπόν η συζήτηση για την πολιτιστική δραστηριότητα της εκ νέου ανακάλυψης της πόλης μας. Λίγες ανασκαφές, ωστόσο, η προσοχή έχει στραφεί περισσότερο στην Capo Colonna και τα τείχη του Κάστρου Castello Carlo V. Χθες, ο επικεφαλής των DemoKratics, Vincenzo Sculco, δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στο οποίο έγραψε ότι οι επαγγελματίες της πόλης υποβιβάστηκαν σε «απλούς θεατές στους οποίους ο δήμαρχος του Κρότωνα, Vincenzo Voce, απάντησε σήμερα:

 

Πρέπει να ομολογήσω ότι υπήρξε μια πολύ μεγάλη περίοδος σιωπής μεταξύ της μιας αποχώρησης από την εξουσία και της άλλης, αλλά προφανώς η απουσία εξουσίας, που ασκήθηκε στο παρελθόν με μεθόδους ευρέως γνωστές, υπερκέρασε αυτήν της σιωπής, και έστω και μόνο για μια φυσική αίσθηση σεμνότητας. πρέπει να θησαυρός.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι όσοι μιλούν τόσο πολύ για τη δέσμευση που έκαναν στο project Antica Kroton, το μόνο που έκαναν ήταν ένα μικρό οικογενειακό πάρτι που κόστισε όμως στην κοινότητα πάνω από 100.000€.

Η αλήθεια είναι ότι όταν φτάσαμε στο Δήμο όχι μόνο για το project Antica Kroton αλλά σε κάθε τομέα δεν βρήκαμε, εννοώ διαγωνισμό που να διεξήγε η προηγούμενη διοίκηση.

Πράγματι, μας άφησε, για να ευχαριστήσει, σχεδόν 8.000.000€ χρέη (2017/2019), γι’ αυτό είμαστε η μόνη διοίκηση που έχει μπλοκάρει τα δικαιώματα του αερίου μεθανίου.

Μου φαίνεται παράξενο ότι για όσους έχουν συνηθίσει στους παλαιούς καιρούς, 14 μήνες από την υπογραφή των συμφωνιών με την Περιφέρεια της Καλαβρίας φαίνονται πολλοί για να δρομολογηθεί επιτέλους το έργο Antica Kroton.

Το γεγονός ότι ανατέθηκε στην Invitalia το ενιαίο κέντρο αγορών έχει εξασφαλίσει την ολοκλήρωση των προσφορών σε συγκεκριμένες χρονικές στιγμές, προφανώς ο επικεφαλής (ενν. Sculco) δεν είναι συνηθισμένος σε αυτές τις διαδικασίες.

Η αλήθεια είναι ότι ο επικεφαλής (ενν. Sculco) ξαφνιάστηκε όχι μόνο από το τώρα αλλά και από το γεγονός ότι μια προσωπικότητα διεθνούς επιπέδου όπως ο Dr. Giordano που έχει αγκαλιάσει την πρόθεσή μας να εμπλέξουμε την πόλη σε αυτό το στρατηγικό έργο. Γιατί το έργο Antica Kroton ανήκει στην πόλη και θα περιλαμβάνει ολόκληρη την πόλη και όχι μόνο μερικούς δρόμους παράλληλους με τη via (οδό) Roma.

 

Πηγή: https://www.crotoneok.it/antica-kroton-voce-replica-a-sculco-il-leader-e-rimasto-spiazzato-dalle-nostre-procedure/

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *