ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Νέα σύγχρονα τρένα σε γραμμές στην Καλαβρία

Σε πλήρη συμμόρφωση με τους χρόνους που ορίζονται στη Σύμβαση Παροχής Υπηρεσιών, σήμερα η Περιφερειακή Trenitalia (FS Italiane Group) παρέδωσε 2 ακόμη τρένα τύπου Pop στην Καλαβρία. Αυτό φέρνει σε 7 τα τρένα Pop που κυκλοφορούν στις γραμμές της Καλαβρίας, τα μισά από τα νέα ηλεκτρικά τρένα που προβλέπονται από τη Σύμβαση Υπηρεσιών, τα οποία θα φτάσουν τα 14 τρένα το 2024.

 

Από σήμερα ταξιδεύουν και οι 2 νέοι συρμοί τύπου Pop στις ηλεκτροκίνητες γραμμές: Cosenza–Reggi, Cosenza-Sapri, Sibari-Cosenza καθώς και Melito Porto Salvo–Villa San Giovanni Οι μακροπρόθεσμες Συμβάσεις Παροχής Υπηρεσιών που έχει υπογράψει η Περιφερειακή Trenitalia με τις επιμέρους Περιφέρειες επιτρέπουν στην Εταιρεία του Ομίλου FS να πραγματοποιήσει σημαντικές επενδύσεις που παράγουν θετικά αποτελέσματα τόσο στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επιβάτες όσο και για ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού στην επικράτεια.

 

Τεχνολογικά προηγμένο και οικολογικό, το νέο  ηλεκτροκίνητο τρένο τύπου Pop 4 μετρητών επιτρέπει σε 500 άτομα να ταξιδεύουν με πάνω από 300 θέσεις. Τα νέα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πρίζες για υπολογιστές, tablet και κινητά τηλέφωνα και βελτιστοποιημένο φωτισμό LED χάρη στα μεγάλα παράθυρα, τα οποία επιτρέπουν μεγαλύτερη είσοδο φυσικού φωτός. Τα επίπεδα θορύβου και κραδασμών ελαχιστοποιούνται για να εξασφαλίσουν όλο και πιο άνετα ταξίδια.

 

Πηγή: https://www.calabrianews.it/nuovi-convogli-su-linee-cosenza-reggio-cosenza-sapri-sibari-cosenza-melito-porto-salvo-villa-san-giovanni/

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *