ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

To Relazione Excursus για την ιστορική και πολιτιστική αξία της Νάπολης και της Καμπανίας το Σάββατο 18 στη Βιβλιοθήκη Flora

Ο Δρ. Ο Massimiliano Verde, πρόεδρος της επιστημονικής και κοινωνιογλωσσικής ομάδας «Accademia Napoletana», πρώην συνομιλητής της UNESCO για τη Διεθνή Δεκαετία Μητρικών Γλωσσών 2022-2032, θα διοργανώσει μια έκθεση σε μια περιήγηση για την κατανόηση της αξίαα της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Νάπολης και Καμπανίας για τις νεότερες γενιές σε ένα πλαίσιο πολυπολιτισμικότητας και σεβασμού στη διαφορετικότητα.

Συνοδευόμενος από τον Maestro Lello Traisci, τραγουδιστή και ερευνητή της λαϊκής μουσικής του Basso Volturno, πρώην μαθητή και αναγνωρισμένου κύρους εκτελεστή του έργου του Marcello Colasurdo, ο οποίος θα παίξει σε μια παράσταση υψηλής καλλιτεχνικής αξίας όπου οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν δωρεάν ένα CD με τα τραγούδια που ερμηνεύτηκαν.

 

Ανοίγει την εκδήλωση:

ο Cav. Antonio Spagna, Πρόεδρος του Condor Base Association.

Συνάντηση ανοιχτή σε όλη την πόλη, ιδιαίτερα στο σχολικό και νεανικό κοινό και στους πολιτιστικούς και κοινωνικούς συλλόγους της περιοχής.

 

Χορηγός της εκδήλωσης ο Δήμος Νεάπολης, Τρίτος Τομέας

 

Ώρα έναρξης: 16.30 (17:30 ώρα Ελλάδος)

Ώρα λήξης: 18.30 (19:30 ώρα Ελλάδος)

 

Πηγή: https://www.gazzettadinapoli.it/eventi/relazione-excursus-sul-valore-storico-culturale-napoletano-e-campano-sabato-18-alla-biblioteca-flora/

 

Η ενημερωτική αφίσα για την εκδήλωση:

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *