ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Levante Prof, εγκαίνια στο Μπάρι για την έκθεση αφιερωμένη στην εστίαση και την τουριστική υποδοχή

Η εκδήλωση, που απευθύνεται σε επαγγελματίες στους τομείς των τροφίμων και της φιλοξενίας, πρωταγωνιστεί στα περίπτερα της Fiera del Levante έως τις 15 Μαρτίου. Η Δημοτικός Σύμβουλος Palone: «Μια εκδήλωση που ενισχύει τα τρόφιμα και τα αμπελοοινικά προϊόντα της Απουλίας, που τώρα εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο»

Υπάρχουν σχεδόν 200 περίπτερα και 400 εκθέτες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει περίπου 100 εκδηλώσεις στις οποίες θα εναλλάσσονται πολυάριθμοι επαγγελματίες και ειδικοί από τη βιομηχανία, τη φιλοξενία και την εστίαση, προερχόμενοι από όλη την εθνική επικράτεια αλλά και από το εξωτερικό. Η 8η έκδοση του «Levante Prof» εγκαινιάστηκε σήμερα στο Μπάρι, την πληρέστερη διεθνή έκθεση στη Νότια Ιταλία για αρτοποιία, ζαχαροπλαστική, πιτσαρία και φρέσκα ζυμαρικά, παγωτό, μπύρα, κρασί, μπαρ, catering, συσκευασία και ξενοδοχεία, που έχει προγραμματιστεί στη Fiera del Levante στο Μπάρι έως την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

 

 

«Το Levante Prof – δήλωσε ο Σύμβουλος Προσωπικού της Περιφέρειας της Απουλίας, Gianni Steaείναι μια εκδήλωση που αναδεικνύει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Στην Απουλία υπάρχει μια θετική τάση των γυναικών που εργάζονται στους τομείς της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας, της βιοτεχνικής παραγωγής μπύρας και της συσκευασίας και, ως εκ τούτου, είμαι πεπεισμένη ότι πολλοί από αυτούς τους επιχειρηματίες θα έχουν σημαντικό και εξέχοντα αντίκτυπο σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο παράγοντας ποιοτικά προϊόντα».

«Η πόλη του Μπάρι – σχολίασε η Σύμβουλος Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου του Μπάρι, Carla Paloneυποδέχεται με ανανεωμένο ενθουσιασμό την όγδοη έκδοση του Levante Prof, μια ανεπανάληπτη εκδήλωση για επαγγελματίες στον κόσμο της εστίασης και της φιλοξενίας. Μια υψηλού επιπέδου εκδήλωση εμπορικής έκθεσης που ενισχύει το «made in Italy» των τροφίμων και των αμπελοοινικών προϊόντων της Απουλίας και όχι μόνο, που τώρα εκτιμάται σε όλο τον κόσμο».

«Είμαστε υπερήφανοι – υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής του Levante Prof, Ezio Amendolaπου εγκαινιάσαμε την όγδοη έκδοση του Levante Prof με αριθμούς πολύ πάνω από τις εκθέσεις που διοργανώθηκαν προ Covid. Είμαστε, κατά σειρά σπουδαιότητας, μετά το Μιλάνο και το Ρίμινι, η τρίτη ιταλική εκδήλωση που ειδικεύεται στη φιλοξενία και την εστίαση. Το Levante Prof αντιπροσωπεύει έναν διεθνή κόμβο που συνδέει επαγγελματίες, παρουσιάζει βέλτιστες πρακτικές και γνώσεις σε συγκεκριμένα θέματα και, πάνω απ’όλα, προσφέρει ευκαιρίες σε εξειδικευμένους φορείς να αναπτύξουν την επιχείρηση τους».

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Dmp Srl, φιλοξενείται στους χώρους του νέου εκθεσιακού περιπτέρου που καλύπτει 20.000τ.μ. Η πρώτη ημέρα της δραστηριότητας συνοδεύτηκε από θεσμικές και εμπορικές συναντήσεις, όπως το συνέδριο με τίτλο «Η εξέλιξη της αρτοποιίας του Νότου μετά την πανδημία» στο οποίο μίλησε επίσης ο Francesco Schittulli: «Πρέπει να επιστρέψουμε σε αυτή τη γνήσια διατροφή που μας επιτρέπει να ζούμε υγιεινά και πολύ – είπε ο εθνικός πρόεδρος της Lilt – Εξ ου και η ανάγκη να προστατεύσουμε το ψωμί μας. Ίσως με μια μικρή μείωση της πρόσληψης αλατιού, η οποία, μαζί με το ιταλικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπορεί να είναι ένα διατροφικό τρόφιμο επειδή έχει διπλή ιδιότητα, τόσο διατροφική όσο και φαρμακολογική με θετικά αποτελέσματα για την υγεία, την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών».

 

Πηγή: https://www.baritoday.it/economia/inaugurata-levante-prof-fiera-bari-dedicata-ristorazione-accoglienza-turistica.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *