ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Αναβολή εργασιών για το νέο κέντρο παιδικής νευροψυχιατρικής στη Μονόπολη

Η έναρξη των εργασιών αναβάλλεται για τον Μάιο

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Προϋπολογισμού, Fabiano Amati: “Η ΥΠΕ Μπάρι έχει αναλάβει να αναθέσει το έργο μέχρι τις 02.05″. Το χρονοδιάγραμμα των εργασιών έχει συσσωρεύσει καθυστέρηση 6 μηνών.

Η έναρξη των εργασιών για το νέο Νευροψυχιατρικό κέντρο στη Μονόπολη εξακολουθεί να αναβάλλεται. «Μετά την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής, η ΥΠΕ Μπάρι έχει αναλάβει να αναθέσει έως τις 02.05 τα έργα για την κατασκευή του νευροψυχιατρικού κέντρου της Monopoli – δήλωσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Προϋπολογισμού και Προγραμματισμού, Fabiano Amati – Δυστυχώς με καθυστέρηση 3 μηνών σε σύγκριση με τη δέσμευση που αναλήφθηκε στη συνεδρίαση της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 12.12.2022. Αυτή η περαιτέρω καθυστέρηση προστίθεται σε ένα ακόμη προηγούμενο, άλλων 3 μηνών, λόγω της καθυστέρησης στην τελική μελέτη, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Αύγουστο του 2022 και στη συνέχεια αναβλήθηκε για τις 28.11.2022».

 

Η συνεδρίαση της Επιτροπής Προϋπολογισμού στις 18.07 θα έπρεπε να είχε ξεμπλοκάρει τη διαδικαστική διαδικασία: «Αντιλαμβάνομαι τη δυσκολία με την οποία διεξάγουμε το έργο μας για την πορεία της ανάληψης των δαπανών και συνεπώς για την υλοποίηση των έργων – είπε ο Amati – αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά εάν η πρόθεση είναι να αποκατασταθεί η αποτελεσματικότητα στη δημόσια διοίκηση». Το πρόγραμμα των εργασιών θα επικαιροποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Περιφερειακής Επιτροπής.

 

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *