ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Ένα διαφημιστικό spot για την προώθηση των γεύσεων της κουζίνας της Απουλίας

 

“Εκπροσωπούμε την πολιτιστική αξία καθώς και την ταυτότητα της περιοχής”

Δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, από σήμερα, το τρίτο προωθητικό βίντεο που δημιούργησε η Περιφέρεια στο πλαίσιο της επικοινωνιακής εκστρατείας «Απουλία, γευτείτε το θαύμα». Η διαφήμιση, στα αγγλικά, είναι αφιερωμένη στους τουρίστες που αναζητούν μια πολυαισθητηριακή εμπειρία φαγητού και κρασιού.

 

Είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο, από σήμερα, το τρίτο σποτ στα αγγλικά της επικοινωνιακής εκστρατείας του 2023 «Puglia, taste the wonder», από την Περιφέρεια της Απουλίας και τον Περιφερειακό Οργανισμό Τουρισμού Pugliapromozione. Η διαφήμιση παρουσιάστηκε στη Έκθεση Bit Fieramilano 2023 στο Μιλάνο: την ιδέα του έργου ανήκει στον Paolo Marchi, γαστρονόμο, δημιουργό και επιμελητή του «Identità Golose», ανταποκριτής του «Striscia la Notizia». Η υλοποίηση ανατέθηκε στο MagentaBureau srl, με το συντονισμό της Pugliapromozione.

Το spot μπορεί να το δει κανείς στο διαδίκτυο εκτός από το Youtube, επίσης και στους λογαριασμούς Facebook και Instagram του δημοτικού συμβούλου Lopane, της περιφέρειας της Απουλίας, της WeAreinPuglia και της Puglia365 από τις 11:00 (10:00 ώρα Ελλάδος) σήμερα το πρωί. Ο στόχος στον οποίο απευθύνεται το spot είναι ο δυνητικός τουρίστας γευσιγνωσίας με μέσο όρο ηλικίας που κυμαίνεται από 30-35 έως 65 ετών και θέλει να ζήσει μια σειρά εμπειριών: από food truck έως εστιατόρια με αστέρια.

«Το τυπικό φαγητό και το κρασί μας και μια καθιερωμένη γαστρονομική παράδοση αποτελούν εγγύηση ποιότητας για το εμπορικό σήμα της Απουλίας, στην Ιταλία και στον κόσμο – δήλωσε ο Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας της Απουλίας, Gianfranco Lopane – μία μεγάλη ευκαιρία για πολλές εταιρείες και ταξιδιωτικούς πράκτορες που προωθούμε τώρα με ένα νέο περιεχόμενο επικοινωνίας. Ως εκ τούτου, οι εργασίες του εγγύς μέλλοντος θα προσανατολιστούν προς την πιστοποίηση της προσφοράς, μεταξύ άλλων με στόχο την επαγγελματική κατάρτιση και την αναζήτηση της αριστείας. Θέματα που έχουν ήδη κινητοποιήσει διάφορες πρωτοβουλίες, όπως αυτή με την Identità Golose στα ξενοδοχειακά Ινστιτούτα της Απουλίας, και τα οποία θα αναλύσουμε λεπτομερώς στους πίνακες διαβούλευσης με τους εκπροσώπους της κατηγορίας και τους οικονομικούς φορείς στο πλαίσιο της επικαιροποίησης του Στρατηγικού Σχεδίου Τουρισμού».

«Το φαγητό και ο οινοτουρισμός συνδέονται στενά με την περιοχή – υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Pugliapromozione, Luca Scandale – που αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις πολιτιστικών αξιών και ταυτότητας. Ο κύριος σκοπός της εργασίας μας θα είναι να μετατρέψουμε το φαγητό και το κρασί της Απουλίας σε βασικό συστατικό της περιφερειακής τουριστικής προσφοράς και να διασφαλίσουμε ότι, από ένα απλό βοηθητικό στοιχείο του ταξιδιού, θα γίνει το κύριο κίνητρο, συμβάλλοντας στη διάδοση της εικόνας της Απουλίας ως προορισμού φαγητού και κρασιού».

 

Πηγή: https://www.baritoday.it/attualita/spot-regione-puglia-enogastronomia-turismo.html

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *