ΠΟΛΙΤΙΚΗ

De Magistris: ο Manfredi θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη

 

Συμφωνία για τη Νάπολη, de Magistris: «Ο Manfredi θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη»

Ο πρώην δήμαρχος, καλεσμένος στη σύνταξη του Napolitoday, μπαίνει στη συζήτηση για τα κονδύλια για την πόλη: «Δεν είναι σωστό ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν κάνει ρυθμίσεις με έναν υποψήφιο πριν από τις εκλογές. Να μας πουν από τι αποτελείται το σύμφωνο».

 

Σύμφωνο για τη Νάπολη, τα λάθη που έγιναν, η σύγκρουση με τον Ντε Λούκα και μελλοντικά έργα. Ένας 360 μοιρών de Magistris καλεσμένος της συντακτικής ομάδας του Napolitoday. Σε αυτό το πρώτο βίντεο, ο πρώην δήμαρχος της Νάπολης, ο οποίος σήμερα αυτοπροσδιορίζεται ως «γαλήνιος σχολιαστής της ζωής της πόλης», λέει τη γνώμη του για το θέμα στο επίκεντρο της συζήτησης: την ανάγκη για κονδύλια για τη διακυβέρνηση της Νάπολης.

«Δέκα χρόνια τηγανίζουμε ψάρια με νερό – λέει – γι’αυτό χαιρετίζω με λύπη το γεγονός ότι ο Manfredi λέει ότι θα παραιτηθεί αν δεν φτάσουν τα χρήματα: αυτή είναι μια πολύπλοκη πόλη, με ή χωρίς πόρους. Ο σημερινός δήμαρχος συμφωνεί με όσα έχουμε καταγγείλει τα τελευταία χρόνια, αλλά ίσως θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από εμάς, που κυβερνήσαμε με μεγάλη δυσκολία και επικριθήκαμε».

Ο De Magistris εγείρει αμφιβολίες για τη συμφωνία για τη Νάπολη: «Είναι ασυνήθιστο για τις κυβερνητικές δυνάμεις να κάνουν συμφωνίες με τον υποψήφιο δήμαρχο ενός πολιτικού κόμματος. Ο Clemente, ο Bassolino και ο Maresca θα χρειάζονταν επίσης αυτά τα χρήματα εάν είχαν εκλεγεί. Να μας από τι αποτελείται από.εκείνο το σύμφωνο».

Ο πρώην δήμαρχος δηλώνει ανήσυχος για τον δρόμο που ακολουθούν οι ιδιωτικοποιήσεις: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με ιδιώτες, αλλά πάντα η γραμμή τραβιέται από το δημόσιο. Δείξαμε ότι ήταν δυνατόν να κρατηθούν δημόσιες οι συνταγματικές υπηρεσίες, όπως το νερ. Αν ιδιωτικοποιηθούν τα συνταγματικά δικαιώματα, επιστρέφουμε σε εκείνη την αδιαφανή περίοδο ελέγχου των δημοσίων δαπανών».

 

Πηγή: https://www.napolitoday.it/politica/patto-per-napoli-de-magistris-manfredi.html

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *