ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Scuola Guardia Krotoniate χρυσή στο εθνικό πρωτάθλημα ΜΜΑ της Ρώμης

 

ΜΜΑ – Είναι χρυσό για τη Scuola Guardia Krotoniate* στο Εθνικό Πρωτάθλημα

 

 

Η Scuola Guardia Krotoniate επέστρεψε από τη Ρώμη με 3 εθνικούς πρωταθλητές από το πρωτάθλημα ΜΜΑ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στο Pala Torrino (Ρώμη). Οκτώ αθλητές συνοδευόμενοι από τον δάσκαλο τους Antonio Parrotta, με τρεις Κροτωνιάτες πολεμιστές στην πρώτη εμπειρία σε ένα πρωτάθλημα. Είναι οι: Giovanni Vetere, ntonio Torromino και Giovanni Marchio.

Λίγες εβδομάδες προετοιμασίας για την εκδήλωση, μετά την πανδημία που έχει απομακρύνει τους ανθρώπους από τα γυμναστήρια και τους χώρους αθλητικής προπόνησης, και τα εγκαίνια της νέας έδρας του Crotonese Asd, που βρίσκεται μέσω του Giovanni Paolo II.

  • Ο Giovanni Vetere στον 59ο αγώνα του κέρδισε το χρυσό στην κατηγορία -70 cadetti Assoluti
  • Ο Antonio Torromino χρυσό στην Κατηγορία Seniores Categoria Assoluta
  • Ο Giovanni Marchio, δεκατεσσάρων ετών στο ντεμπούτο του, χρυσός στην κατηγορία Αρχάριοι

Επίσης, παρόντες ο Francesco Scarriglia στην κατηγορία Assoluti Juniores, ο οποίος, μετά τη συνήθη καλή απόδοση, έπρεπε να αφήσει το ring εξαιτίας ενός τραυματισμού στον ώμο του, 40 δευτερόλεπτα από το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα. Ενώ οι πάντα μαχητικοί Simone Sibilla, Francesco Falvo και Leo Pugliese έχασαν τη νίκη μόνο για λίγους μόνο πόντους.

Παρόντες στο Pala Torrino 380 αθλητές, μεταξύ των καλύτερων του ιταλικού ΜΜΑ: «Ικανοποιημένοι μετά από μια μακρά παύση των παιδιών μας που έχουν επιβεβαιώσει τους εαυτούς τους ως πραγματικοί μαχητές, αλλά είμαι πάνω απ ‘όλα υπερήφανος επειδή είναι πραγματικοί άνδρες, έχουν δείξει σε όλη τους την υπερηφάνεια να ανήκουν σε μια γενεαλογία πολεμιστών – είπε ο Antonio Parrotta – σε αυτούς λέω ευχαριστώ, είναι υπέροχοι τύποι, ποτέ δεν τα παράτησαν. Απλά πρέπει να είστε υπερήφανοι γι ‘αυτό, παιδιά που έχουν καταλάβει τι σημαίνει να είσαι μαχητές και το εφαρμόζουν στην πράξη.”

Από αύριο η προπόνηση ξεκινά και πάλι, η Scuola Guardia Krotoniate εν αναμονή και άλλων εκδηλώσεων.

 

*Scuola Guardia Krotoniate: Σχολή Φρουράς Κροτωνιατών

 

Πηγή: https://www.crotoneok.it/mma-e-oro-per-la-scuola-guardia-krotoniate-ai-campionati-nazionali/?fbclid=IwAR0rRXV0aqvDDRECZUZypXZN6V2gRT7HcWY0lT10ducN2uBc-tUlZkedaYs

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *