ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόοδος των εργασιών αποπεράτωσης της σήραγγας Vittoria στη Νάπολη

 

Σήραγγα Vittoria, τα έργα προχωρούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα: τελευταίες ενημερώσεις

Η ενοποίηση των πάνελ από σκυρόδεμα με αγκύρωση ράβδων με σπείρωμα και τοποθέτηση βιδών ολοκληρώθηκε για ολόκληρη την επέκταση της σήραγγας

 

 

Οι έκτακτες δραστηριότητες συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Galleria Vittoria στη Νάπολη προχωρούν σε διάφορα μέτωπα, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Αυτό αναφέρει το πρακτορείο ANAS σε δελτίου του.

Αναλυτικά, ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των τσιμεντένιων πάνελ με την τοποθέτηση φατνωμάτων από σκυρόδεμα και την αγκύρωση ράβδων με σπείρωμα για ολόκληρη την επέκταση της σήραγγας (650 μέτρα).

Η εγκατάσταση του συρμάτινου πλέγματος συνεχίζεται, με προκαταβολή άνω του 60%. Η ολοκλήρωση αυτής της δραστηριότητας αναμένεται εντός των πρώτων ημερών της επόμενης εβδομάδας. Χέρι με χέρι με αυτή την εγκατάσταση, τοποθετούνται τα καλώδια συρμάτινου πλέγματος, τα οποία απαιτούν τη λεγόμενη ραφή “X”, η οποία περιλαμβάνει τόσο διαμήκεις όσο και εγκάρσιες ραφές.

Επιπλέον, για μια επέκταση άνω των 450 μέτρων συνολικά, έχουν ολοκληρωθεί οι διατρήσεις και η αρμολόγηση που είναι απαραίτητες για τη στερέωση των μεταλλικών κατασκευών, η πρόοδος των οποίων προχωρά τώρα για τα άλλα 200 μέτρα της σήραγγας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της νύχτας και κατά τη διάρκεια της επόμενης οι δραστηριότητες του εργοταξίου τη νύχτα δεν θα πραγματοποιηθούν, λόγω μιας μικρής αναβολής στους χρόνους τροφοδοσίας ορισμένων ηλεκτρικών υλικών. Οι δραστηριότητες θα συνεχιστούν τακτικά από μεθαύριο, χωρίς να υπάρξει επέμβαση στο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της συνολικής παρέμβασης.

 

Πηγή: https://www.napolitoday.it/attualita/galleria-vittoria-quando-riapre-aggiornamenti-lavori.html 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *