ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Πόλη της Επιστήμης ανοίγει ξανά στη Νάπολη

 

Η Πόλη της Επιστήμης ανοίγει ξανά στη Νάπολη με το μεγάλο Πλανητάριο, την Corporea και πολλά εργαστήρια

Με μόνο 5 €, η Πόλη της Επιστήμης, το μεγάλο πολιτιστικό κέντρο της Νεάπολης, ανοίγει στο κοινό με σταθερές εκθέσεις και ένα διαφορετικό πρόγραμμα κάθε εβδομάδα για να υποδεχθεί μεγάλους και παιδιά και να τους μάθει πως να απολαμβάνουν τους εκπληκτικούς εκθεσιακούς χώρους του Bagnoli.

Μουσεία, διαδραστικά μέσα, το Planetario2d και πολλά εργαστήρια. Στο Science City, πέρα από την έκθεση CORPOREA και το Planetario2d με τις συναρπαστικές της παραστάσεις, οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να επισκέπτονται τόσο πολλά εργαστήρια και θεματικές δραστηριότητες που προτείνονται κάθε Σαββατοκύριακο και δημόσιες αργίες που θα επιτρέψουν στους επισκέπτες όλων των ηλικών να παίζουν με την επιστήμη.

Και από τον Οκτώβριο, θα υπάρξουν νέες προτάσεις και τα μεγάλα ραντεβού, όπως το Futuro Remoto και τόσα άλλα. Οι επισκέπτες θα είναι σε θέση να παραμείνουν εντός των εκθεσιακών χώρων για το χρόνο που θα θέλουν και να αλληλεπιδρούν άμεσα, ακόμη και χωρίς καθοδήγηση, με τα εκθέματα.

© Napoli da Vivere – riproduzione riservata  

Πηγή: https://www.napolidavivere.it/2021/09/17/riapre-citta-della-scienza-a-napoli-con-il-grande-planetario-corporea-e-tanti-laboratori/ 

Πηγή: https://www.la-mattina.it/riapre-citta-della-scienza-a-napoli-con-il-grande-planetario-corporea-e-tanti-laboratori/

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *