ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκέντρωση στην Ακρόπολη υπέρ της Μεγάλης Ελλάδας

Συγκέντρωση στην Ακρόπολη υπέρ της Μεγάλης Ελλάδας

Μεγάλη Ελλάδα – Δυο Σικελίες, Ελλάδα, Κύπρος Ενωμένες για Πάντα! Είμαστε ένα Έθνος!

Το περασμένο Σάββατο (11.09.2021) πραγματοποιήθηκε στους πρόποδες της Ακρόπολης συνάντηση φίλων και υποστηρικτών της Μεγάλης Ελλάδας οι οποίοι φωτογραφήθηκαν υπέρ της Ένωσης των ιστορικών και κοινά πολιτισμικά περιοχών. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο ελλαδικό χώρο γεγονός που σηματοδοτεί αναπόδραστα την αφύπνιση της συνείδησης και της θέλησης των λαών για πρόσδεση σε ένα κοινό λαμπρό μέλλον.

Οι συμμετέχοντες φορώντας αρχαίες παραδοσιακές στολές φωτογραφήθηκαν κρατώντας στα χέρια τη σημαία του Βασιλείου των Δυο Σικελιών (τριπόδιο, κορώνα, μαίανδροι) και τη σημαία καθώς και τη σημαία της Ελλάδας (σταυρός, λωρίδες) ως μία έκκληση για υποστήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε σε έναν τόπο συμβολικό για τον Ελληνισμό, στην Ακρόπολη των Αθηνών το περασμένο Σάββατο (11.09.2021). Ακολούθησε μία συνέλευση με κύριο θέμα την Ένωση της Μεγάλης Ελλάδας – Δυο Σικελιών με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σημαιοφόρος του Βασιλείου των Δυο Σικελιών είναι ο Έλληνας αθλητής Ιωάννης Κούρος ο οποίος είναι ο πιο σημαντικός δρομέας όλων των εποχών καθώς κατέχει 160 παγκόσμαι ρεκόρ στους αγώνες Σουπερμαραθώνα.

 

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *